खेसारी लाल यादव का बोल बम बोला हरमुनिया पे हुआ हिट

(Last Updated On: जून 29, 2022)

सावन की शुरुवात से कुछ दिन पहले ही खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह का नया गाना बोल बम बोला हरमुनिया पे [ Bol Bum Bola Harmuniya Pe ] आते ही हिट हो गया है। यूट्यूब पर विडियो रिलीज़ के कुछ घंटो में ही टॉप ट्रेंडिंग वीडियो बन गया है। इस गाने को खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह ने गाया है, और गाने के लेखक और संगीतकार कृष्णा बेदर्दी हैं। सारेगामा के द्वारा रिलीज़ किया गया बोल बम बोला हरमुनिया पे Gaana, JioSaavn, Wynk, Hungama के साथ ही YouTube पर भी सुन सकते हैं।

Bol Bum Bola Harmuniya Pa Song Lyrics in English

Female:-
E sawan me pawan barash jala ho
ta nachela bamlog tarash jala ho , 2
Khala kut jaai rah e ghughunia pa ghughunia pa

Male:-
A bobby raj kare lagbu tu dunia pa
awa bolbam bola harmunia pa . 2

Antara:- 1

Female:-
Bani paidal baba deyi dehi fal aso jaate devghar mein..
Mili fata fat bawe bahut sakat ka do Nara har har mein…

Male:-
Aahique baadu bahurahwa ke,
Bola ye bam hau kahwa ke..

Female:-
Baba jaihe mohaai ye babuniya pa, Babuniya pa..
Male:- Bobby Raj kare lagbu….. 2

Antara:- 2

Female:-
Krishna bedardi Kheshari bade sath mein
Kheshari bade sath mein,
Aayil duari Badr Magan bholenath mein
ho magan Bholenath mein,

Male:-
Dhai lelu bheswa kawariya ke,
paidal chalelu chhod gadiya ke,

Female:-
Laile bani ganga paniya
bahangiya pa, bahangiya pa

Male:-
A bobyy raj kare lagbu tu duniya pa
awa bol bum bola harmunia pa….

Bol Bum Bola Harmuniya Pa Song Lyrics in Hindi

ए सावन में पवन बरस जला हो
ता नचेला बमलोग तरश जला हो
खला कुट जय राह ए घुघुनिया पा
घुघुनिया पा

ए बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोलबम बोला हरमुनिया पा
ए बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोलबम बोला हरमुनिया पा

जय शिव, जय शिव
बोल बम, बोल बम
जय शिव, जय शिव
बोल बम, बोल बम

बनी पेडाल बाबा देई देही फली
आसो जाते देवघर में
मिली फटा बहुत ज्यादा सका
का दो नारा हर हर में

जय शिव, जय शिव
बोल बम, बोल बम

आहिक बदु बहुराहवा के
बोला ये बम हाउ कहवा के

बाबा जये मोहै ये बबुनिया पा
बबुनिया पा
बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोलबम बोला हरमुनिया पा
ए बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोलबम बोला हरमुनिया पा

कृष्णा बेदर्दी खेसारी बड़े साथ में
खेसारी बड़े साथ में
आयिल दुआरी बदर मगन भोलेनाथ में
हो मगन भोलेनाथ में

जय शिव, जय शिव
बोल बम, बोल बम

ढाई लेलु भेसवा कावड़िया के
पैडल चलेलु छोड गड़िया के

लैले बनी गंगा पनिया
बहंगिया पा, बहंगिया पा

ए बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोल बम बोला हरमुनिया पा
बॉबी राज करे लग्बू तू दुनिया पा
आवा बोल बम बोला हरमुनिया पा

Comments

comments

error: Content is protected !!